UV klær og solbeskyttelse til barn og baby

Zunblock UV Trøye + Shorts - Stars Grønn/Lime

Hva synes du om dette produktet?

439 kr
Akkurat nå er dette produktet utsolgt. Registrer din e-post adresse, så får du en e-post fra oss når produktet er tilbake på lager!
Mari på Kundeservice
Lurer du på noe?
Send meg en mail, så svarer jeg deg så fort jeg kan!
Hilsen Mari på kundeservice

GRATIS frakt ved kjøp over 300 kr.
RASK levering
14 DAGER åpen retur
Zunblock Stars UV sett med trøye og shorts i frisk grønn/lime farge og stjernemotiv. Både trøye og shorts er produsert i behagelig stoff med UPF50+ solbeskyttelse.
UV trøye og UV shorts produsert av svenske Zunblock. Supert sett i gult som gir svært god beskyttelse mot solen, og er behagelig å ha på.

Zunblock er flere ganger premiert for sine uv klær. Blant annet har de blitt kåret til "Best i test" pris hos Foreldre & Barn / Testfakta, etter test av kriterier som UV-beskyttelse, elastisitet og fargeholdbarhet / aldring. UV klærne hindrer solens UVA og UVB stråler å slippe igjennom til huden, og gir dermed maksimal solbeskyttelse (UPF 50+) i forhold til solkrem og vanlig tøy. Ved bruk av UV klær fjernes behovet for solkrem der hvor trøyen og shortsen dekker.

UV klær fra Zunblock er garantert noe av det beste du kan ha på barnet ditt når det ferdes i sterk sol. Zunblock har blant annet vunnet.

Stars UV settet er fargeglade og solide UV klær med frisk grønn farge, perfekt for badeglade og aktive barn på stranden eller ved bassenget. Klærne har innebygget uv-beskyttelse (solfaktor) på 50+, som gir maksimal solfaktor og beskytter kroppen på en svært god måte mot solen. Både UV trøyen og UV shortsen er produsert i lycra og nylon av beste kvalitet, og tåler tøff behandling gjennom lek og aktivitet. Stoffet er mykt og elastisk, og er meget komfortabelt for barnet.

UV klærne har smal passform som gjør at de sitter komfortabelt selv når de blir våte. Klærne tørker raskt og stoffet er elastisk og tøyelig.

Velger du en UV trøye og UV shorts i Stars-serien fra Zunblock, kan du være trygg på at barnet ditt får en sikker solbeskyttelse som passer både i den norske sommersolen og i den sterkere solen lengre sør. Det er ikke nødvendig å bruke solkrem på kroppen der hvor klærne dekker.

Om Zunblock UV Trøye + Shorts - Stars Grønn/Lime

UPF50+ solfaktor
Blokkerer 98% av solens uva og uvb stråler
Tørker fort
Elastisk og komfortabel
Stjernemotiv
Glidelås bak
Meget holdbar
Produsert i 80% polyamide og 20% elastan
Kan vaskes på 40 grader


Zunblock

Produktomtaler

Ingen omtaler enda.

  Skriv din egen omtale

  Du omtaler: Zunblock UV Trøye + Shorts - Stars Grønn/Lime

  Hvordan vurderer du dette produktet?

  Din vurdering
  hjelper andre
  å velge rett produkt!

  Produkttagger

  Produkttagger

  Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

  Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)