UV klær og solbeskyttelse til barn og baby

Zunblock (Sunblock)

Zunblock Zunblock uv klær fra svenske Sunblock er et kvalitetsmerke innen uv drakter, badebleier og annet solbeskyttende utstyr til barn. På denne siden finner du alt av Zunblocks uv klær samlet.
Sunblock ble startet av en gjeng unge foreldre som innså hvor trøblete det var å gå ut i sommersolen eller reise på ferie med små barn. De brukte solkremer, solhatter og langermete trøyer. Solkremene ble klissete og trøyene ble våte og kalde. De var hele tiden urolige for at barna skulle bli solbrent og funderte på hvordan de kunne gjøre det enklere å gå ut i solen samtidig som de ville kjenne seg rolige og trygge.
Sunblock utviklet deretter Zunblock UV drakter, og lot uv draktene få et kult og surfinspirert mønster. Barnas positive respons kom umiddelbart! De elsket klærne og ville ha de på seg på stranden. Barna følte seg tøffe!
Sunblock produserer UV klær i svensk design og foreldrene bak setter sikkerheten i høysetet. Derfor gjennomgår alle uv klær fra Sunblock nøye kontroll for å oppfylle alle Sunblocks høye sikkerhetskrav.

24 vare(r)

per side

24 vare(r)

per side