UV klær og solbeskyttelse til barn og baby

UV telt fra Popup Company - Barn

749 kr

Bestiller du nå, sendes varene: 18. november

Forventet levering: 19. november - 22. november

Mari på Kundeservice
Lurer du på noe?
Send meg en mail, så svarer jeg deg så fort jeg kan!
Hilsen Mari på kundeservice

GRATIS frakt ved kjøp over 300 kr.
RASK levering
14 DAGER åpen retur
Solid og lett strandtelt / UV telt som beskytter barn mot sterk sol og vind. Teltet er svært enkelt å sette opp og ta ned. Ta det ut av den medfølgende vesken og det popper opp på få sekunder. Ingen løse stenger eller snorer!
UV telt (popup-telt) som settes opp og tas ned i løpet av få sekunder. Strandeltet har UPF50+ solbeskyttelse, og er vannavstøtende.

UV teltet er utstyrt med sandlommer for å øke vekten og stabiliteten på stranden. I tillegg har teltet nettingvinduer som gir god ventilasjon. Teltet kommer med en veske for oppbevaring og transport, samt teltplugger.

Sjekk denne videoen for instruksjoner om hvordan teltet settes opp og tas ned:UV teltet er perfekt for ferieturen, piknik på stranden eller som solbeskyttelse i hagen. Det kan fint også brukes innendørs.

Dette strandteltet er produsert av "The Ninja Corporation" som har produsert barneutstyr siden 1987, og vunnet flere priser for sin velkjente Pop-up kolleksjon som kom på markedet i 1997. UV teltene fra The Ninja Corporation holder svært høy kvalitet, er robuste og holder seg godt år etter år. Strandteltet tilfredsstiller de nyeste standardkravene både i Europa og Amerika.

UV teltet kan brukes både innendørs og utendørs.

Om UV telt UPF50+ (Juniorstørrelse)

Popup type
UPF50+ solbeskyttelse
Fleksibel metallramme som popper opp på sekunder
Vannavstøtende
Sandlommer for økt stabilitet
Bæreveske medfølger
Ventilasjonsvindu
Teltplugger
Størrelse oppsatt: (H) 100 x (B) 150 x (D) 110 cm
Størrelse i vesken: 45 x 45 x 5 cm
Vekt 1,2 kg


The Popup Co.

Produktomtaler

Omtaler fra kunder 8 item(s)

DaHuong Bui posted on 14 Jul, 2017
Verified Purchase
Teltet virket brukt da jeg fikk det. Var litt slitt innvendig, og etter at jeg hadde brukt teltet én gang, så begynte sømmen i taket å åpne seg.

Hei.

Alle våre telt er selvsagt helt nye (vi selger ikke brukte telt). Dersom du opplever at teltet er slitt, vil vi sette stor pris på om du sender oss litt mer info, evt. bilder på dette. Det skal heller ikke skje at sømmer løsner. Vi vil oppfordre deg til å sende en mail til vår kundeservice med litt mer info, så hjelper vi deg med en løsning.

Hilsen oss på Barn i Solen

02 Aug, 2017
Bestefar posted on 02 Aug, 2015
Pris og kvalitet matcher. Leveranse som forespeilet. Brukerne er fornøyd. Alt slik det bør være.
2barnsmamma posted on 20 Jul, 2015
Veldig bra soltelt. Størrelsen er perfekt for små barn og man får plass til å sitte der som voksen. Kjempe enkelt og sett opp og slå sammen. Anbefales!
Elisabeth Steinnes  posted on 19 Jul, 2014
Veldig fornøyd med teltet. Ikke brukt så mange gange enda, men virker som det er bra kvalitet. Lett å legge sammen og veldig positivt med bruksanvisning for sammenligning.
Torunn Langlo  posted on 17 Jul, 2014
Godt fornøyde, men kunne vært større åpning i front.
kim posted on 12 Jul, 2014
Kjempe rask levering! Kom dagen etter det var bestilt til Trondheim. Brukt teltet 3 uker i Spania både ved bassenget og på stranden. Var gull verd
Gunn Marit posted on 28 Feb, 2014
Et must for småbarnsforeldre i sterk sol. Vi var i Karibien i 2 uker. Teltet ble plassert i skyggen og vår baby på 6 mnd tilbrakte store deler av dagen i dette. Jeg smurte ikke babyen med solkrem av noe slag de to ukene vi var på ferie. Hun ble aldri brent. Ingen antydning til rødhet selv om hun lå i bare bleia.
Henriette posted on 17 Feb, 2014
Kjempekjekt å ha med på stranden og ved bassenget (der plassen tillater det)! Blir ikke for varmt heller, da det er mulighet for gjennomlufting. Veldig lett sammenleggbart, og tar overraskende liten plass i bagasjen. Anbefales!

  Skriv din egen omtale

  Du omtaler: UV telt fra Popup Company - Barn

  Hvordan vurderer du dette produktet?

  Din vurdering
  hjelper andre
  å velge rett produkt!

  Produkttagger

  Produkttagger

  Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').