UV klær og solbeskyttelse til barn og baby

UV telt fra Popup Company - Familie

799 kr

Bestiller du nå, sendes varene: 14. november

Forventet levering: 15. november - 20. november

Mari på Kundeservice
Lurer du på noe?
Send meg en mail, så svarer jeg deg så fort jeg kan!
Hilsen Mari på kundeservice

GRATIS frakt ved kjøp over 300 kr.
RASK levering
14 DAGER åpen retur
Strandtelt / UV-telt i høy kvalitet som beskytter hele familien mot sol og vind på stranden, i hagen og ellers. Strandteltet har UPF50+ solbeskyttelse, som gir svært god beskyttelse mot solens UV stråler. I tillegg er teltet vannavstøtende. Dette UV teltet har ingen bunn, noe som gjør at små barn trives ekstra godt i teltet da de kan sitte beskyttet og samtidig leke i sanden.
Svært solid og lett UV telt for hele familien. Teltet er et popup-telt som settes opp på få sekunder, og er stort nok til at barna kan leke eller større "barn" kan hvile i skyggen. Faktisk er strandteltet stort nok til at en normal barnevogn kan trilles inn, takket være den store åpningen foran.

UV teltet er svært enkelt å sette opp og ta ned. Ta det ut av den medfølgende vesken og det popper opp på et par sekunder. Ingen løse stenger eller snorer! Et stort og romslig UV telt perfekt for ferieturen, piknik på stranden eller som solbeskyttelse i hagen.

Sjekk denne videoen for instruksjoner om hvordan teltet settes opp og tas ned (NB! Teltet på filmen er ikke familiestørrelsen, men prinsippet er det samme):UV teltet er utstyrt med sandlommer for å øke vekten og stabiliteten på stranden. Teltet kommer med en veske for oppbevaring og transport, samt teltplugger for ekstra feste.

Dette strandteltet er produsert av "The Ninja Corporation" som har produsert barneutstyr siden 1987, og vunnet flere priser for sin velkjente Pop-up kolleksjon som kom på markedet i 1997. UV-teltene fra The Ninja Corporation holder svært høy kvalitet, er robuste og holder seg godt år etter år. Strandteltet tilfredsstiller de nyeste standardkravene både i Europa og Amerika.

Strandteltet kan brukes både innendørs og utendørs.

Om UV telt UPF50+ (Familiestørrelse)

Popup type
UPF50+ solbeskyttelse
Fleksibel metallramme som popper opp på sekunder
Vannavstøtende
Sandlommer for økt stabilitet
Bæreveske medfølger
Teltplugger
Størrelse oppsatt: (H) 120 x (B) 220 x (D) 125 cm
Størrelse i vesken: 55 x 55 x 5 cm
Vekt 2,3 kg


The Popup Co.

Produktomtaler

Omtaler fra kunder 5 item(s)

Alexander posted on 19 Jul, 2014
Blir lite nok til å pakke i en litt stor koffert, og var veldig greit å ha med på sydentur. Veldig god plass i teltet, og veldig praktisk med sandlommene. Sto helt støtt selv meg ganske mye vind. Hadde vært praktisk med en skulderstropp for bæring, men ellers fornøyd.
Bente posted on 16 Jul, 2014
Enkel å ta med seg. Hadde med vårt til Danmark og på stranden. Ble kjølig og godt til minste på 5mnd, og teltet gjør det mulig å være ute i nesten all slags vær. God vindbeskyttelse om man fyller lommene i sideneed sand. Litt klønete å pakke sammen, men funker fint med øvelse. Får hele varnevognen inn :)
Tina posted on 13 Jul, 2014
Bruker teltet på verandaen, over plaskebassenget når sola er på det sterkeste, eller på stranda eller jeg setter det opp der vi er, og de leker beskyttet for sola. Ett must have når man har små barn. Enkel å sette ut, og nesten enkel å pakke sammen (med litt trening)
Ida posted on 29 Apr, 2014
Bortsett fra litt begynnerproblemer med å pakke sammen teltet, er jeg godt fornøyd med teltet. God størrelse for å amme i, samt plass til storebror som passer lillebror. Blir nok fint når minstemann skal leke i sanden etterhvert, siden det ikke er golv i teltet.
Tormod posted on 08 Apr, 2014
Vi kjøpte det største teltet fordi vi har barn på 9 år, 5 år og 8 måneder og da er det bra med plass til alle. Teltet er kjempeenkelt å få opp, litt plundrete å pakke det sammen igjen, men bare øv noen ganger hjemme før man drar på stranda så går det greit det også. :)

  Skriv din egen omtale

  Du omtaler: UV telt fra Popup Company - Familie

  Hvordan vurderer du dette produktet?

  Din vurdering
  hjelper andre
  å velge rett produkt!

  Produkttagger

  Produkttagger

  Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').