UV klær og solbeskyttelse til barn og baby

UV telt fra Popup Company - Baby

649 kr

Bestiller du nå, sendes varene: 18. november

Forventet levering: 19. november - 22. november

Mari på Kundeservice
Lurer du på noe?
Send meg en mail, så svarer jeg deg så fort jeg kan!
Hilsen Mari på kundeservice

GRATIS frakt ved kjøp over 300 kr.
RASK levering
14 DAGER åpen retur
Kompakt, solid og svært lett strandtelt / UV telt som beskytter de minste barna mot sol og vind på stranden. Teltet har UPF50+ solbeskyttelse, det høyeste mulige for strandtelt. I tillegg er teltet vannavstøtende.
Teltet er et popup-telt som settes opp på få sekunder, og gir en trygg og god beskyttelse når barnet ønsker å leke eller hvile i skyggen.

Dette strandteltet er produsert av "The Ninja Corporation" som har produsert barneutstyr siden 1987, og vunnet flere priser for sin velkjente Pop-up kolleksjon som kom på markedet i 1997. UV-teltene fra The Ninja Corporation holder svært høy kvalitet, er robuste og holder seg godt år etter år. Strandteltet tilfredsstiller de nyeste standardkravene både i Europa og Amerika.

UV teltet er svært enkelt å sette opp og ta ned. Ta det ut av den medfølgende vesken og det popper opp på få sekunder. Ingen løse stenger eller snorer! Et perfekt telt for ferieturen, piknik på stranden eller som solbeskyttelse i hagen!

Sjekk denne videoen for instruksjoner om hvordan teltet settes opp og tas ned:


UV teltet er utstyrt med sandlommer for å øke vekten og stabiliteten på stranden. I tillegg har teltet nettingvinduer som gir god ventilasjon, noe som er svært viktig dersom teltet benyttes i stekende sol. Teltet kommer med en veske for oppbevaring og transport, samt teltplugger for ekstra feste.

Strandteltet kan brukes både innendørs og utendørs.

Om UV telt UPF50+ (Barnestørrelse)

Popup type
UPF50+ solbeskyttelse
Fleksibel metallramme som popper opp på sekunder
Vannavstøtende
Sandlommer for økt stabilitet
Ventilasjonsvindu
Teltplugger
Bæreveske medfølger
Størrelse oppsatt: (H) 90 x (B) 130 x (D) 100 cm
Størrelse i vesken: 45 x 45 x 5 cm
Vekt 1,2 kg


The Popup Co.

Produktomtaler

Omtaler fra kunder 6 item(s)

GN posted on 16 mai, 2016
Enkel att använda och smidig att förvara den lilla förpackningen. Passar perfekt som en skuggplats till min hund.
Anajob posted on 17 Aug, 2015
Fornøyd med teltet, brukte det i syden :) men enig med at det blir veldig varmt i sola, må stå i skyggen. Fin størrelse på den og blir enklere å legges sammen for hver gang man gjør det :) trengs litt øving :P kjempe fornøyd med at den tar opp så liten plass sammenlagt..
Min sønn på 5 mnd og nevø på 7 mnd trivdes godt inni der i syden. Var også veldig greit å ligge inni der å amme. Men kunne bli litt for varmt om den ikke stod i skyggen.
Bjørn Erik Beitnes posted on 12 Aug, 2014
Størrelsen på teltet er veldig fint, særlig sammenslått. det blir veldig varmt inni teltet, kan det være pga. at duken har så mørk farge? Har også sammenliknet med andre telt, og der kommer dette teltet veldig heldig ut når man skal pakke det i kofferten.
Min baby på 6 måneder har likt seg godt i dette teltet under disse hete dagene vi har hatt i Norge den siste tiden. Holder varmen ute og god gjennomlufting i teltet. Anbefales på det varmeste!
Trude posted on 08 Apr, 2014
Bra at teltet har bunn. Enkelt å sette op smat feste med teltplugger som følger med. Noe vanskelig å legge sammen. Teltet blir svært varmt innvendig. Må stå i skygge for å ikke bli for varmt for den lille.

  Skriv din egen omtale

  Du omtaler: UV telt fra Popup Company - Baby

  Hvordan vurderer du dette produktet?

  Din vurdering
  hjelper andre
  å velge rett produkt!

  Produkttagger

  Produkttagger

  Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').