UV klær og solbeskyttelse til barn og baby

Retro Solbriller - Rosa mønster (Retro Banz Pink Diva)

Størrelseguide:
Retro Banz solbriller

Størrelse Bredde (innside) Linsebredde Linsehøyde Hodeomkrets
0-2 år 10,8 cm 5,1 cm 4,0 cm 43-52 cm
2-5 år 11,7 cm 5,7 cm 4,5 cm 48-55 cm
195 kr
Akkurat nå er dette produktet utsolgt. Registrer din e-post adresse, så får du en e-post fra oss når produktet er tilbake på lager!
Mari på Kundeservice
Lurer du på noe?
Send meg en mail, så svarer jeg deg så fort jeg kan!
Hilsen Mari på kundeservice

GRATIS frakt ved kjøp over 300 kr.
RASK levering
14 DAGER åpen retur
Solbriller i retro stil for barn, med herlig rosa mønster.

Retro solbrillene (Retro Banz Pink Diva) er av aller høyeste kvalitet og beskytter maksimalt mot solens UVA og UVB stråler.
Solbriller til barn og baby er langt fra kun mote. Solbriller av god kvalitet beskytter barnas sensitive øyne mot solens skadelige UV-stråler, og sørger for at barna kan være trygge i solen.

Maksimal beskyttelse

Kategori 3-linserSolbriller med UVB beskyttelseSolbriller med UVA beskyttelseNår barnet ditt bruker et par Retro Banz solbriller kan du være 100% trygg på at du beskytter barnets øyne på beste måte. Solbrillene tilbyr 100% UVA og UVB-beskyttelse (UV-filer 400), og linsen er en kategori 3 linse. Både linsene og rammen er laget i høy kvalitet og selve rammen er utviklet i bruddsikker polykarbonat. Dessuten er solbrillene meget komfortable og holdbare, og kommer med en behagelig og effektiv stropp som sikrer at solbrillene sitter godt på plass, selv i aktiv lek.

CE merket

CE merketRetro solbrillene fra Banz er selvsagt CE-merkede. At et produkt er utstyrt med CE-merket viser at produsenten har fulgt de grunnleggende helse-, miljø- og sikkerhetskrav som er nedskrevet i de EU-direktiver som regulerer dette.

Oppbevaring

Med hvert par følger også en praktisk tøypose for oppbevaring, og som også brukes som klut til å rengjøre linsene.

Klinisk testet

Banz er utviklet i Australia i samarbeid med optikere, og er klinisk testet etter australsk standard AS1067-1990. I Australia har solbrillene fra Banz en markedsandel på over 40%.

Om Retro Solbriller - Rosa mønster (Retro Banz Pink Diva):

Retro-inspirerte solbriller med store linser
100% UVA og UVB beskyttelse
Kategori 3 linser
Beskyttende tøypose / klut medfølger
Meget holdbar polykarbonat kvalitet
Elastisk og justerbar stropp
CE-merket


Banz

Produktomtaler

Omtaler fra kunder 6 item(s)

Camilla posted on 11 Jul, 2017
Solbrillen fungerer supert til min fire måneder gamle baby. Takket være regulerbart strikk og gummi polstringen på baksiden av brillen, sitter den godt på uten å irritere, skli av ved bevegelse eller nysgjerrige hender :)
IL posted on 18 Jul, 2016
Dette er de eneste solbrillene sol ungene faktisk bruker. Tror det er fordi de sitter så godt på med det brede mjuke strikket som er rundt. Jeg kjøper nye år etter år
Therese posted on 02 Apr, 2016
Fine solbriller som holder seg på plass og som ser veldig stilig ut. De er imidlertid svært små i størrelsen. Datteren min er 14 mnd og størrelse 1-2 år blir for stram.
christel posted on 19 Mar, 2016
Veldig fornøyd med disse. Er ikke første gang jeg bestiller dem heller. Det første paret ble flitting brukt I over ett år. Ble dessverre ødelagt på ferie, var rask med å bestille nye da disse sitter godt og har mørke glass :)
Elisabeth posted on 11 Aug, 2014
Brillene sitter godt på. Glassene er så store at de dekker øynene bedre enn andre solbriller vi har prøvd.
Therese posted on 29 Apr, 2014
Veldig fine solbriller som sitter godt og beskytter bra virker det som! Eneste lille minuset er at de "borer" seg litt inni huden når de må strammes litt. Så det kunne vært en idé med litt filt eller noe, ihvertfall rundt nesepartiet. Men ellers veldig fornøyd ☺

  Skriv din egen omtale

  Du omtaler: Retro Solbriller - Rosa mønster (Retro Banz Pink Diva)

  Hvordan vurderer du dette produktet?

  Din vurdering
  hjelper andre
  å velge rett produkt!

  Produkttagger

  Produkttagger

  Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').