UV klær og solbeskyttelse til barn og baby

Playshoes UV-drakt - Mouse Pink

Hva synes du om dette produktet?

Størrelseguide:
Playshoes UV-drakt

Størrelse Barnets høyde
1 år 74-80 cm
2 år 86-92 cm
3-4 år 98-104 cm
5-6 år 110-116 cm
7-8 år 122-128 cm
349 kr
Akkurat nå er dette produktet utsolgt. Registrer din e-post adresse, så får du en e-post fra oss når produktet er tilbake på lager!
Mari på Kundeservice
Lurer du på noe?
Send meg en mail, så svarer jeg deg så fort jeg kan!
Hilsen Mari på kundeservice

GRATIS frakt ved kjøp over 300 kr.
RASK levering
14 DAGER åpen retur
UV-drakt med UPF50+ solfaktorMyk, komfortabel UV-drakt med UPF50+ solbeskyttelse. Flott UV-drakt i friske rosa farger.

UV-drakten gir den absolutt beste beskyttelse mot solen, og er et supert plagg for barn som liker å leke i solen på stranden og ved bassenget.
Myk og komfortabel UV-drakt i klare og sterke rosa farger. UV-drakten gir den aller beste beskyttelse mot solen, med UPF50+ solbeskyttelse. Solbeskyttelsen ligger i selve stoffet, og beskyttelsen er dermed alltid på plass så lenge uv-drakten benyttes. Solkrem er derfor unødvendig på de steder av kroppen hvor drakten dekker.

UV-drakten er produsert av tyske Playshoes, og oppfyller de strengeste krav til UV-beskyttelse og er sertifisert i henhold til standard EN 13758-1, som sikrer at stoffet holder høy standard i forhold til UV-beskyttelse.

ØkoTex-Standard 100 Klasse 1UV-drakten er også sertifisert i henhold til ØkoTex-Standard 100 Klasse 1. Denne Øko-Tex klassifiseringen setter strenge krav til at stoffet skal inneholde svært lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 stiller de aller strengeste kravene, og har meget lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier.

En UV-drakt gir ikke bare effektiv solbeskyttelse, men er også et svært behagelig plagg å ha på for barn som leker f.eks på stranden. Barn er ofte hyppig ut og opp av vannet, og da er det godt med et elastisk plagg som er mykt, komfortabelt og tørker fort. En liten smart detalj med UV-drakten fra Playshoes, er den lille opphøyde kragen som gir en ekstra beskyttelse for hals og nakke.

Vi anbefaler sterkt at drakten kompletteres med en solhatt med lang nakkeskygge. Dette er viktig for å sikre at barnet ikke blir solbrent i nakken, da små barn ofte sitter fremoverbøyd og leker i sanden. Nakken er derfor svært utsatt for den sterke solen. Ta gjerne en titt på den matchende solhatten i samme stil.

Om Playshoes UV-drakt - Mouse Blue

Hel UV-drakt med UPF50+ solbeskyttelse
Tørker raskt
Meget holdbar, og bevarer fargene godt
EN 13758-1 sertifisert
ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 sertifisert
Elastisk og komfortabel
UV-drakt i rosa nyanser
Tilgjengelig fra str.74/80 til 122/128.


Playshoes

Produktomtaler

Ingen omtaler enda.

  Skriv din egen omtale

  Du omtaler: Playshoes UV-drakt - Mouse Pink

  Hvordan vurderer du dette produktet?

  Din vurdering
  hjelper andre
  å velge rett produkt!

  Produkttagger

  Produkttagger

  Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').