UV klær og solbeskyttelse til barn og baby

Playshoes UPF50+ solhatt - Roses

249 kr
Akkurat nå er dette produktet utsolgt. Registrer din e-post adresse, så får du en e-post fra oss når produktet er tilbake på lager!
Mari på Kundeservice
Lurer du på noe?
Send meg en mail, så svarer jeg deg så fort jeg kan!
Hilsen Mari på kundeservice

GRATIS frakt ved kjøp over 300 kr.
RASK levering
14 DAGER åpen retur
Solhatt med UPF50+ solbeskyttelse - Playshoes RosesEn lekker solhatt som lillejenta nok ikke vil ta av seg med det første! Solhatten er perfekt for små frøkner som trives på stranden, ved bassenget og på små, sommerlige promenader i byen og ellers.

Solhatten beskytter barnet maksimalt mot uv-stråler fra solen, og har en stor brem som beskytter ansikt, ører og nakke. Solhatten har er sertifisert i henhold til EN 13758-1 standarden for UV-beskyttelse i stoffet, og i henhold til Øko-Tex Standard Klasse 1 som garanterer minimalt med restinnhold av kjemikalier.

Denne solhatten kan derfor aldri sammenlignes med "billige" solhatter du kjøper i store varehus eller på stranden i "Syden".
"Roses" vil garantert bli en av de vakreste solhattene på stranden i sommer! En solhatt i lekker grønnfarge pyntet med søte, rosa roser og en matchende bord.

Det aller viktigste ved solhatten er likevel ikke utseendet, men at den gir barnet den aller høyeste grad av solbeskyttelse, UPF50+. Solhatten er dessuten myk og komfortabel å ha på, og tørker fort. Solhatten kan fint brukes både på stranden, ved bassenget og på solrike promenader i byen eller andre steder når man skal pynte seg litt ekstra! Bruk den gjerne i vannet der solen er ekstra sterk! Den tørker fort, og stoffet tåler det helt fint.

Solhatten er produsert av tyske Playshoes, og oppfyller de strengeste krav til UV-beskyttelse. Den er dessuten sertifisert i henhold til standard EN 13758-1, som garanterer at stoffet holder høy standard i forhold til UV-beskyttelse.

ØkoTex-Standard 100 Klasse 1Solhatten er også sertifisert i henhold til ØkoTex-Standard 100 Klasse 1. Denne Øko-Tex klassifiseringen setter strenge krav til at stoffet skal inneholde svært lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 stiller de aller strengeste kravene, og har meget lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. Du kan derfor være trygg på at barnet ditt har den aller beste beskyttelsen på hodet når hun bærer denne solhatten.

Om Playshoes UPF50+ solhatt - Roses

Solhatt med UPF50+ solbeskyttelse
Tørker raskt
Meget holdbar, og bevarer fargene godt
EN 13758-1 sertifisert
ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 sertifisert
Elastisk og komfortabel
Stor brem som beskytter godt


Playshoes

Produktomtaler

Omtaler fra kunder 2 item(s)

Ida Agathe Lunde posted on 18 Feb, 2018
Verified Purchase
Savner snor til å binde den under haken, da den falt lett av.
Ida Agathe Lunde posted on 18 Feb, 2018
Verified Purchase
Den ene brillestangen knakk etter 4 dager. Kunnevørt litt mer solide til små barn. Jenta mi er 4 år.

  Skriv din egen omtale

  Du omtaler: Playshoes UPF50+ solhatt - Roses

  Hvordan vurderer du dette produktet?

  Din vurdering
  hjelper andre
  å velge rett produkt!

  Produkttagger

  Produkttagger

  Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').