UV klær og solbeskyttelse til barn og baby

Playshoes UPF50+ solhatt - Pink Flowers

Hva synes du om dette produktet?

249 kr
Akkurat nå er dette produktet utsolgt. Registrer din e-post adresse, så får du en e-post fra oss når produktet er tilbake på lager!
Mari på Kundeservice
Lurer du på noe?
Send meg en mail, så svarer jeg deg så fort jeg kan!
Hilsen Mari på kundeservice

GRATIS frakt ved kjøp over 300 kr.
RASK levering
14 DAGER åpen retur
Solhatt med UPF50+ solbeskyttelse - Playshoes Pink FlowersSommerfrisk og elegant solhatt solhatt med UPF50+ solbeskyttelse. En perfekt solhatt for små damer som virkelig vet å pynte seg!

Det viktigste ved solhatten er likevel at den beskytter barnet maksimalt mot uv-stråler fra solen, og har en stor brem som beskytter ansikt, ører og nakke. Solhatten har er sertifisert i henhold til EN 13758-1 standarden for UV-beskyttelse i stoffet, og i henhold til Øko-Tex Standard Klasse 1 som garanterer minimalt med restinnhold av kjemikalier.

4Denne solhatten kan derfor aldri sammenlignes med "billige" solhatter du kjøper i store varehus eller på stranden i "Syden".
"Pink Flowers" er en aldeles nydelig solhatt fra tyske Playshoes. Solhatten har en hvit bakgrunn, med søte blomster i gult, blått og rosa. I tillegg har den en blå kant som gjør hele hatten til en flott hodepryd for små damer på stranden, ved bassenget eller ute i byen!

Solhatten har selvsagt den aller høyeste grad av solbeskyttelse for klær, UPF50+. Stoffet er dessuten mykt og komfortabelt. Solhatten kan fint brukes både på stranden, ved bassenget og på solrike promenader i byen eller andre steder!

Solhatten er produsert av tyske Playshoes, og oppfyller de strengeste krav til UV-beskyttelse. Den er dessuten sertifisert i henhold til standard EN 13758-1, som garanterer at stoffet holder høy standard i forhold til UV-beskyttelse.

ØkoTex-Standard 100 Klasse 1Solhatten er også sertifisert i henhold til ØkoTex-Standard 100 Klasse 1. Denne Øko-Tex klassifiseringen setter strenge krav til at stoffet skal inneholde svært lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 stiller de aller strengeste kravene, og har meget lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. Du kan derfor være trygg på at barnet ditt har den aller beste beskyttelsen på hodet når hun bærer denne solhatten.

Om Playshoes UPF50+ solhatt - Pink Flowers

Solhatt med UPF50+ solbeskyttelse
Tørker raskt
Meget holdbar, og bevarer fargene godt
EN 13758-1 sertifisert
ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 sertifisert
Elastisk og komfortabel
Stor brem som beskytter godt


Playshoes

Produktomtaler

Ingen omtaler enda.

  Skriv din egen omtale

  Du omtaler: Playshoes UPF50+ solhatt - Pink Flowers

  Hvordan vurderer du dette produktet?

  Din vurdering
  hjelper andre
  å velge rett produkt!

  Produkttagger

  Produkttagger

  Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').