UV klær og solbeskyttelse til barn og baby

Badebukse for babysvømming – Under the Sea

Hva synes du om dette produktet?

Størrelseguide:
Badebukse babysvømming

Størrelse Alder Midje Lår
Small 0-3 mnd 34-41 cm 17-22 cm
Medium 3-6 mnd 37-44 cm 19-24 cm
Large 6-12 mnd 40-47 cm 22-28 cm
X-Large 1-2 år 42-50 cm 24-31 cm
XX-Large 2-3 år 44-52 cm 26-33 cm
295 kr
Akkurat nå er dette produktet utsolgt. Registrer din e-post adresse, så får du en e-post fra oss når produktet er tilbake på lager!
Mari på Kundeservice
Lurer du på noe?
Send meg en mail, så svarer jeg deg så fort jeg kan!
Hilsen Mari på kundeservice

GRATIS frakt ved kjøp over 300 kr.
RASK levering
14 DAGER åpen retur
Superstilig og komfortabel badebukse for babysvømming. Badebuksen er konstruert slik at den alltid holder tett under babysvømmingn. Modell Under the Sea.

Badebuksen er spesialutviklet for babysvømming, og er noe av det mest komfortable, flotteste og tryggeste barnet kan ha under babysvømmingen. Happy Nappy badebukser benyttes av svømmeskoler i over 30 land!
Den perfekte badebuksen til babysvømmingen. Badebuksen har en høy midje som gjør at den er sikrere i forhold til "ulykker" sammenlignet med andre badebukser. I tillegg har den en god passform, og som en ekstra bonus har stoffet UPF50+ solbeskyttelse. Det liker vi :)

Designet for babysvømming

Badebuksen / badetrusen er designet for babysvømming. Dette er en svært komfortabel og sikker badebukse som er spesielt utviklet for babysvømming av britiske Splash About.

Happy Nappy Under the Sea badebuksen er produsert i neopren av høy kvalitet, mens den har tettsittende stoff av nylon / lycra rundt lår og midje. Stoffet bidrar til at badebuksen holder tett under babysvømmingen. Vann og urin slipper igjennom stoffet, noe som er svært viktig for at barnet skal kunne bevege seg normalt i vannet uten å bli for tung.

Enkel rengjøring

Badebuksen er enkel å rengjøre. Den skylles (vaskes for hånd), rulles og er deretter klar for nytt bruk. Dette er ikke en engangs-badebukse, eller en såkalt "BEBS" eller brillebleie som man ofte får kjøpt på svømmeskoler rundt omkring, men en solid, holdbar og stilig badebukse laget for babysvømming.

Enda enklere rengjøring

Selv om badebuksen fint fungerer alene, kan den med fordel kombineres med en innerbleie. Innerbleien kan vaskes i maskin, og gjør rengjøringen litt enklere dersom uhellet skulle være ute når dere bader.
Mer om innerbleien >

Komplett løsning

For en enda enklere løsning tilbyr vi også myke innlegg i 25-pack. Disse brukes innvendig i innerbleien. Det geniale med innleggene er at de enkelt fjernes etter babysvømmingen, og kan skylles ned i toalettet (de er biologisk nedbrytbare).
Mer om innleggene >

Happy Nappy™ badebuksen er fremstilt av Splash About, og er den førende badebuksen blandt over 90% av svømmeskoler i Storbritannia. Den har høstet flere priser, og benyttes av svømmeskoler i over 30 land verden over.

I tillegg er den utstyrt med UPF50+ solbeskyttelse, noe som gjør badebuksen perfekt også til bruk i på stranden og ellers i solen!

Om Badebukse for Babysvømming - Under the Sea

 • Badebukse spesielt fremstilt for babysvømming
 • Holder tett
 • Slipper vann og urin gjennom
 • Førende badebukse for babysvømming
 • Kan kombineres med innerbleie og evt. innlegg
 • Håndvaskes
 • Gjenbrukbar
 • UPF50+ solbeskyttelse
 • Farge: Blå med motiv av sjødyr
 • Originalt navn: Happy Nappy™ - Under the Sea


Splash About

Produktomtaler

Ingen omtaler enda.

  Skriv din egen omtale

  Du omtaler: Badebukse for babysvømming – Under the Sea

  Hvordan vurderer du dette produktet?

  Din vurdering
  hjelper andre
  å velge rett produkt!

  Produkttagger

  Produkttagger

  Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

  Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)