UV klær og solbeskyttelse til barn og baby

Zunblock UV drakt med lang erm - Butterfly Lilla / Rød

Bli den første som omtaler dette produktet

Zunblock uv drakt med lang erm i lilla og rødt sommerfuglmønster. En surfinspirert uv drakt med lange ermer og glidelås bak.
kr 349,00

* PÃ¥krevet felt

Zunblock

Produktbeskrivelse

Detaljer

Zunblock logoZunblock uv drakter er utviklet spesielt for å beskytte barn mot solens farlige uv-stråler, enten det er på stranden eller ved bassenget. UV drakten beskytter barnets hud slik at solkrem kun er nødvendig på de steder hvor uv drakten ikke dekker. I motsetning til de fleste andre uv drakter beskytter denne drakten i tillegg hele barnets arm.
UV draktene fra Zunblock ble kåret til "Best i test" av Foreldre & Barn / Testfakta, og er garantert noe av det beste du kan ha på barnet ditt når det ferdes i sterk sol. Zunblock ble kåret som vinner etter test av kriterier som UV-beskyttelse, elastisitet og fargeholdbarhet/aldring.
Drakten kommer i nydelig lilla og rød farge, med flotte sommerfugler i matchende farger foran. En praktisk uv drakt som beskytter maksimalt mot solen.
UV drakten har smal passform slik at den sitter komfortabelt selv når drakten blir våt. Drakten tørker hurtig og er svært tøyelig i stoffet. Dette er drakter som er gode for barnet å bruke, og de kan med fordel ha de på seg hele dagen.
Velger du en uv drakt fra Zunblock, kan du være trygg på at barnet ditt får en sikker solbeskyttelse som passer både i den norske sommersolen og i den sterkere solen lengre sør.
Om Zunblock UV drakt med lang erm - Butterfly Lilla / Rød
Best i test hos Foreldre & Barn 2009
UPF50+ beskyttelse
Blokkerer 98% av solens stråler
Tørker fort
Elastisk og komfortabel
Meget holdbar
Lang erm

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Zunblock UV drakt med lang erm - Butterfly Lilla / Rød

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  Veldig misfornøyd Misfornøyd Helt ok Fornøyd Veldig fornøyd
Min vurdering

Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').